컨센서스 싱가포르 2018 라이브 스트리밍

등록 : 2018년 9월 20일 11:49 | 수정 : 2018년 9월 20일 13:10

어젠다 세부 내용(링크)

Wed Sep 19

8:25 AM – 8:30 AM ( 5 Mins )
Welcome & Opening Remarks

8:30 AM – 8:40 AM ( 10 Mins )
State of Blockchain

8:40 AM – 9:20 AM ( 40 Mins )
In Conversation with Don Wilson

9:20 AM – 9:40 AM ( 20 Mins )
The Monetary Authority of Singapore on Distributed Ledger Technologies

9:40 AM – 10:00 AM ( 20 Mins )
In conversation with the Monetary Authority of Singapore

10:00 AM – 11:40 AM ( 1 Hour, 40 Mins )
Networking Break

11:40 AM – 12:00 PM ( 20 Mins )
Presentation by Li Ming, Director of the Blockchain Research Lab at the China Electronics Standardistion Institute

12:00 PM – 12:20 PM ( 20 Mins )
The race to offer blockchains in the cloud

12:20 PM – 12:40 PM ( 20 Mins )
When smart contracts get law degrees

12:40 PM – 1:00 PM ( 20 Mins )
Changing the plumbing: DLT and post-trade settlement

1:00 PM – 2:00 PM ( 1 Hour )
Lunch / Networking Break

2:00 PM – 2:20 PM ( 20 Mins )
Tokenizing Loyalty

2:20 PM – 2:40 PM ( 20 Mins )
Peace of mind? Why blockchains are coming to insurtech

2:40 PM – 3:00 PM ( 20 Mins )
How money transfer on a blockchain has evolved—and why it’s still a thing

3:00 PM – 3:20 PM ( 20 Mins )
Microcredit for cattle and distributed compute markets: Novel approaches to financial inclusion with blockchains

3:20 PM – 3:40 PM ( 20 Mins )
Networking Break

3:40 PM – 4:00 PM ( 20 Mins )
Taming crypto’s volatility: A new generation of stablecoins

4:00 PM – 4:20 PM ( 20 Mins )
Crypto futures and Asia’s markets

4:20 PM – 4:40 PM ( 20 Mins )
Undercurrents: Asia’s OTC desks and decentralised liquidity

4:40 PM – 5:00 PM ( 20 Mins )
Institutional crypto custody: perspectives from a startup and an incumbent

5:00 PM – 5:20 PM ( 20 Mins )
Southeast Asia’s exchange landscape

5:20 PM – 6:00 PM ( 40 Mins )
In conversation with CZ of Binance

Thu Sep 20

8:00 AM – 5:00 PM ( 9 Hours )
Registration

9:00 AM – 9:15 AM ( 15 Mins )
David Chaum on his new payments and messaging project, Elixxir

9:15 AM – 9:30 AM ( 15 Mins )
In Conversation with David Chaum

9:30 AM – 10:00 AM ( 30 Mins )
Will the next generation of wallets give crypto its Netscape moment?

10:00 AM – 10:20 AM ( 20 Mins )
Snapshot of South Korea’s blockchain ecosystem

10:20 AM – 11:40 AM ( 1 Hour, 20 Mins )
Networking Break

11:40 AM – 12:10 PM ( 30 Mins )
The future of forks: What we learned from 2017’s code-clone explosion

12:10 PM – 12:30 PM ( 20 Mins )
Paying for your morning tea with crypto: making Asian merchant adoption a reality

12:30 PM – 12:40 PM ( 10 Mins )
LINE’s blockchain business strategy

12:40 PM – 1:00 PM ( 20 Mins )
In conversation with LINE

1:00 PM – 2:00 PM ( 1 Hour )
Lunch / Networking Break

2:00 PM – 2:20 PM ( 20 Mins )
Rise of the corporate token fund

2:20 PM – 2:40 PM ( 20 Mins )
Why NFTs are nifty

2:40 PM – 3:00 PM ( 20 Mins )
Gaming, drones, and livestreams: seeking the decentralized web’s killer app

3:00 PM – 3:20 PM ( 20 Mins )
Ethereum meets NEO

3:20 PM – 3:40 PM ( 20 Mins )
Networking Break

3:40 PM – 4:00 PM ( 20 Mins )
What are VCs supposed to do with crypto, anyway?

4:00 PM – 4:40 PM ( 40 Mins )
Are they all scams? Unpacking the resistance towards Asian crypto projects

4:40 PM – 5:00 PM ( 20 Mins )
How to run a big-time ICO in 2018

5:00 PM – 5:30 PM ( 30 Mins )
After the Bitmain IPO: What Happens When Crypto Mining Goes Public

5:30 PM – 7:00 PM ( 1 Hour, 30 Mins )
The Future of Tokenised Assets with MAS, SGX and CoinDesk